Le Chic Garçon

Filter Filters
Filter Filters

Le Chic Garçon jongenskleding

Le Chic Garçon is een merk jongenskleding en het broertje van Le Chic. Het is een stoer merk met een stijlvolle klassieke look en sportieve details. In een trendy outfit van Le Chic Garçon voelt elke jongen zich meteen een grote meneer. Want welke jonge knaap wil er nu niet stiekem ook zoals papa bij lopen?

Stijlvolle en comfortabele combinaties

De stijlvolle maar comfortabele jongenskleding van Le Chic Garçon heeft een preppy randje en is makkelijk te combineren. De typische kleuren zijn donkerblauw, rood en wit en komen ieder seizoen wel weer terug. Door gebruik te maken van deze primaire kleuren kan een Le Chic Garçon vest heel makkelijk gecombineerd met een strakke broek en een stijlvol hemd. Aanvullen met een paar hippe sneakers en je zoon is meteen de hipste kerel op het speelplein!

Le Chic Garçon jongenskleding shoppen met persoonlijk advies

Twijfel je over de maat, kleur of pasvorm van bepaalde Le Chic Garçon jongenskleding? Neem gewoon contact met ons op! HUPSA Kindermode staat voor de webshop met persoonlijk advies, dus wij helpen je meteen om de perfecte outfit voor je zoon te shoppen. En dat met dezelfde service zoals je in een fysieke winkel gewend bent.

Naar een duurzame wereld met Le Chic Garçon

Le Chic Garçon maakt in hun collectie jongenskleding gebruik van Organic Cotton om zo de eerste positieve stappen te zetten naar een betere wereld. Zo draagt Le Chic Garçon zijn steentje bij aan de wereld van morgen zodat je stoere knaap stijlvol door een verantwoorde wereld kan.

Online de juiste maat Le Chic Garçon kiezen

Ben je niet zeker welke maat Le Chic Garçon je moet shoppen? Maak dan gebruik van onze handige maattabellen en het extra maatadvies dat we bij de jongenskleding van Le Chic Garçon geven in onze webshop. Zo weet je meteen hoe dat hippe vest of dat stijlvolle hemd van Le Chic Garçon valt. Eenmaal je je bestelling hebt ontvangen, kan je kind rustig passen. Bij ons heb je standaard 30 dagen retourrecht. Retourneren is eenvoudig door je pakketje retour te sturen vanuit een Bpost- of PostNL-punt bij jou in de buurt.