Londji

Koppelverkoop 2 stuks = 20% korting
vanaf 3 stuks = 30% korting
op artikelen met aanduiding "koppelverkoop"
Korting zichtbaar in het winkelmandje.

Londji: Creatieve en Educatieve Speelgoed

Londji is een uniek speelgoedmerk dat bekend staat om zijn artistieke en innovatieve benadering van kinderspeelgoed. Opgericht in 2004 in Barcelona, combineert Londji traditionele en moderne stijlen om producten te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als educatief zijn. Hun assortiment omvat puzzels, spellen, tijdelijke tatoeages, houten speelgoed en meer, allemaal ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid​​.

Londji Puzzels: Kwaliteit en Creativiteit

Londji’s puzzels zijn niet zomaar puzzels; ze zijn ware kunstwerken. Van micropuzzels tot grote, gedetailleerde puzzels, elk stuk is ontworpen om kinderen te helpen hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van prachtige, unieke illustraties. Populaire items zoals de “Bear’s Forest Nature Observation Puzzle” en “Discover The Planets Glow In The Dark Puzzle” laten kinderen spelenderwijs leren over de natuur en de ruimte​​.

Spellen met een Twist

Naast puzzels biedt Londji een scala aan creatieve en educatieve spellen. Deze spellen, zoals “Save The Cat” en “Inside Me – Human Body Game”, zijn ontworpen om kinderen te betrekken bij het leren en ontdekken door middel van spel. Elk spel is zorgvuldig gemaakt met het doel om educatie leuk en interactief te maken​​.

Tijdelijke Tatoeages: Veilig en Leuk

Londji’s tijdelijke tatoeages zijn perfect voor kinderen die houden van fantasie en creativiteit. Deze tatoeages zijn eenvoudig aan te brengen met een vochtige doek en gaan enkele dagen mee, waardoor ze een leuke toevoeging zijn voor elk speelavontuur. Met ontwerpen die variëren van dieren tot magische thema’s, zijn ze een hit bij kinderen van alle leeftijden​.

Duurzaamheid en Milieuverantwoordelijkheid

Londji zet zich in voor duurzaamheid en gebruikt gerecyclede en natuurlijke materialen in hun productieprocessen. Hun filosofie is om speelgoed te maken dat niet alleen leuk en educatief is, maar ook vriendelijk voor de planeet. Dit maakt Londji een uitstekende keuze voor ouders die milieubewuste producten willen kopen​​.

Educatief en Inspirerend

Londji’s producten zijn ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren. Of het nu gaat om het oplossen van een complexe puzzel of het spelen van een interactief spel, kinderen worden aangemoedigd om te leren en te groeien terwijl ze plezier hebben. Dit maakt Londji’s speelgoed niet alleen een bron van vermaak, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel​.