Miss Nella

Koppelverkoop 2 stuks = 20% korting
vanaf 3 stuks = 30% korting
op artikelen met aanduiding "koppelverkoop"
Korting zichtbaar in het winkelmandje.

Filter Filters

Days
hours
minutes
seconds
Filter Filters

Make-up voor meisjes

Miss Nella uit Engeland maakt prachtige make-up voor kinderen. Deze producten zijn speciaal ontworpen om veilig en leuk te zijn voor jongere gebruikers. De make-up van Miss Nella is geurloos, hypoallergeen en bevat geen giftige ingrediënten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor ouders die bezorgd zijn over de veiligheid en gezondheid van hun kinderen.

Hypoallergene Make-up voor Meisjes

Een van de grootste voordelen van Miss Nella make-up is dat het hypoallergeen is. Dit betekent dat de producten zijn ontworpen om de kans op allergische reacties te minimaliseren. Voor kinderen met een gevoelige huid of allergieën is dit een groot pluspunt. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen deze make-up laten gebruiken, wetende dat het risico op huidirritaties of allergieën laag is.

Geurloze Make-up voor een Natuurlijke Ervaring

Een ander belangrijk kenmerk van Miss Nella make-up is dat deze geurloos is. Veel commerciële make-up producten bevatten sterke geuren die onaangenaam kunnen zijn voor kinderen. Door te kiezen voor geurloze producten kunnen ouders ervoor zorgen dat hun kinderen een prettige en natuurlijke ervaring hebben bij het gebruiken van make-up.

Veiligheid en Kwaliteit Zonder Giftige Ingrediënten

Miss Nella streeft ernaar om veilige en kwalitatief hoogwaardige make-up producten voor meisjes te maken. Dit betekent dat hun make-up geen giftige ingrediënten bevat die schadelijk kunnen zijn voor kinderen. In een wereld waar veel producten chemische stoffen bevatten, is het geruststellend om te weten dat Miss Nella prioriteit geeft aan de veiligheid van jonge gebruikers.

Waterbasis Nagellak voor Makkelijk Gebruik

De nagellakjes van Miss Nella zijn allemaal op waterbasis. Dit betekent dat ze eenvoudig aan te brengen zijn en gemakkelijk te verwijderen. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over het gebruik van agressieve nagellakverwijderaars die de nagels en huid van hun kinderen kunnen beschadigen. De waterbasisformule zorgt voor een zachte en veilige manier om nagels te versieren.

Peel-Off Nagellak voor Probleemloos Verwijderen

Een van de meest innovatieve aspecten van Miss Nella nagellak is de ‘Peel off’ formule. Deze nagellak kan eenvoudig in één stuk worden afgepeld zonder dat er nagellakverwijderaar nodig is. Dit maakt het voor kinderen gemakkelijk om zelf hun nagellak te verwijderen, wat bijdraagt aan hun onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.

Waarom Miss Nella de Beste Keuze is voor Kinder Make-up

Miss Nella biedt een breed scala aan make-up producten voor meisjes die veilig, leuk en van hoge kwaliteit zijn. De combinatie van hypoallergene formules, geurloze producten, en het ontbreken van giftige ingrediënten zorgt ervoor dat ouders met vertrouwen deze producten kunnen kiezen voor hun kinderen. Bovendien maken de waterbasis en ‘Peel off’ nagellak het gebruik en verwijderen van de make-up eenvoudig en probleemloos.