Bybo-Lino wordt HUPSA Kindermode

HUPSA Kindermode neemt kinderschoenenwinkel Bybo-Lino in Kermt over. De vertrouwde kwaliteit blijft. Jouw vaste waarde waarop je bij Bybo-Lino sinds jaar en dag kan rekenen, blijft. Het uitgebreide aanbod blijft en gaat nog verder!

Een échte ONE STOP SHOPPING-adres voor hippe kids. Daar zorgen wij voor! Bij ons tref je winkelplezier aan, van top tot teen: schoenen, sneakers, kinderkleding, … en tal van trendy accessoires. Een totaalbeleving die je kinderen wel zullen smaken.

bybo-lino by hupsa kindermode - kinderkleding en kinderschoenen

Openingsuren

ma: 13:00 – 18:00
di: gesloten
wo t/m za: 10:00 – 18:00
zo: 10:00 – 13:00

De volledige collectie ook online

Het uitgebreide aanbod kinderschoenen van Bybo-Lino blijft en wordt nu uitgebreid met de hippe kinderkleding van HUPSA Kindermode. En dat niet alleen in onze Store in Kermt! Vanaf nu kan je dus niet alleen kinderkleding maar ook hippe kinderschoenen online shoppen!

HUPSA Kindermode in de pers

Naar aanleiding van de overname van Bybo-Lino verscheen HUPSA Kindermode in de pers. Lees hier het artikel in Made in Limburg.

Persoonlijk advies, altijd

HUPSA Kindermode staat voor kinderkleding en kinderschoenen shoppen met persoonlijk advies. Niet alleen in onze Store in Kermt, maar ook online. Twijfel je dus over de maat, kleur of pasvorm? Neem dan gewoon contact met ons op en wij helpen je meteen verder.

Onze kinderkleding merken

Voor onze collectie kinderkleding selecteren we enkel mooie en hippe kinderkleding merken en merkkleding voor je kinderen. We hechten veel belang aan de gebruikte materialen en stoffen. Zo zijn we er zeker van dat ieder kledingstuk in onze collectie lekker zacht zit en ook nog eens lang meegaat! Een greep uit de merken van onze collectie kinderkleding online zijn:

Bybo-Lino wordt HUPSA Kindermode HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen

Onze merken kinderschoenen

Voor de groei van je kind is het belangrijk om het juiste schoeisel te dragen. Daarom selecteren wij in onze collectie kinderschoenen enkel topmerken schoenen voor kinderen die gebruik maken van de beste materialen. Zo zijn wij er zeker van dat ieder paar kinderschoenen niet alleen perfect aan de voet zit, maar ook nog eens lang mee gaat. Een greep van de kinderschoenen merken in onze collectie zijn: