Communiekleding 2024

De stijlvolste communiekleding en -schoenen voor de grote dag van uw dochter of zoon.

Laat uw dochter of zoon schitteren in een prachtige communie-outfit van HUPSA Kindermode. In onze winkel ontdekt u de allermooiste communiekleding voor uw zoon of dochter, afkomstig van topmerken zoals Scotch & Soda, Mayoral, Le Chic, Red & Blu, Tommy Hilfiger, en nog veel meer.

Naast communiekleding vind je bij ons ook een uitgebreide keuwe communieschoenen, variërend van klassiek tot stoer, met merken zoals Zecchino d’Oro, Banaline, Rondinella, Pom ‘d Api, en nog vele anderen. Bij HUPSA Kindermode in Hasselt kunt u de complete communie-outfit voor uw kind op één enkele locatie vinden. Dat is kindermode van topkwaliteit, van top tot teen!

Samen zorgen we ervoor dat uw zoon of dochter er op hun allerbest uitzien en zich geweldig voelen in hun communie-outfit. We creëren een look die perfect bij hen past, zodat ze stralend en zelfverzekerd zijn op hun grote dag!

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het lookbook en maak meteen een afspraak.

Alles op een rijtje, de ultieme communie-checklist

Ben je van plan het feest helemaal zelf te organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken? Raadpleeg dan hier onze ultieme checklist voor je communie- of lentefeest. Deze lijst zorgt ervoor dat je alles in huis hebt en tot in de puntjes bent voorbereid om een succes te maken van het communiefeest. Van eten en drinken tot decoraties en entertainment, wij hebben aan alles gedacht.
Lentefeest- en communiekleding HUPSA Kindermode kinderschoenen en kinderkleding van top tot teen

Een afspraak is niet nodig, wel handig

Een afspraak maken is niet verplicht, maar raden wij wel ten zeerste aan zodat u in alle rust en ontspanning communiekleding kunt shoppen. Wij nemen de tijd om de communieoutfit van uw dochter of zoon helemaal perfect te maken!